Ondernemers inzichten Persoonlijke ervaringen

We’re back!

Hooggeëerd publiek! We zijn terug! Waren we weg dan? Wellicht heb je het niet eens gemerkt, maar we waren wel even weg ja. Niet fysiek, want achter de schermen zijn we er nog steeds en gebeurt er een hoop.

Praktische informatie
Voor de OG’s die nog weten hoe CoverMinds eerst zat: (oké, ik begrijp dat we niet allemaal straattaal spreken. Eerlijk, de eerste keer moest ik het ook opzoeken, maar OG betekent Original Gangster, oftewel de mensen die er vanaf het begin bij waren. Weer wat geleerd, ja toch niet dan?) we hebben nu geen twee websites meer, maar gewoon één. CoverMinds was van origine een consultancy waarmee we ondernemers hielpen om zichzelf te onderscheiden en met een sterke positionering de markt op te gaan. Daarnaast hadden we een blog waarop we artikelen schreven over positionering, ondernemen en inspiratie.

We gaan het vanaf nu anders doen, want we houden van verandering. CoverMinds is geen consultancy meer, maar een blog over vrije tijd, persoonlijke ontwikkeling en ondernemen. Persoonlijke verhalen over toffe dingen die we doen, inspirerende verhalen van wijze personen en de ups en down in het ondernemerschap. Als je nu met je handen in het haar zit, omdat je advies wilde inwinnen over positionering, maar dit in het verleden niet durfde te vragen en nu te laat bent, haal je handen maar weer uit je haar. Misschien kunnen we toch iets regelen en je alsnog helpen. Geen paniek.

Nieuwe website
CoverMinds is dus volledig een blog geworden. Klik maar eens rond op de rest van de website om te kijken of er iets voor jou bij zit. Wacht! Wel nadat je dit artikel gelezen hebt natuurlijk ;).  Veel oude artikelen zijn meeverhuisd en gaan voornamelijk over ondernemen. De komende tijd gaan we ook veel over andere onderwerpen schrijven!

Andere bezigheden
Maar waarom is de consultancy gestopt dan? Ik hoor het je al vragen. Bij wijze van spreken dan, het zou een beetje creepy zijn als ik mee aan het luisteren was met een zendertje of iets dergelijks (kijk voor de zekerheid toch maar even onder je bureau). Anyway, we zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw bedrijf en willen daar helemaal op focussen. Iets heel anders en oh zo spannend! Ik wil je het liefst nu al vertellen, maar ik ga mijn mond nog even houden. Dat heb ik altijd al willen zeggen, heerlijk.

Met die woorden sluit ik af voor vandaag. Hopelijk hebben we je weer helemaal bijgekletst en kan je weer rustig slapen. We zien je heel graag volgende week weer terug voor een nieuw artikel! Fijne dag!